Ontspannen ruimte huren ?

De Prana Tempel is een ruimte van 50m2 en beschikt over yoga matten, schapen vachtjes, meditatie kussens, kleedjes om onder te liggen en vooral een héle rustige ambiance.

Zoek je iets praktisch zoals aan tafel zitten? Dan kun je ook bij ons terecht, we hebben duurzaam gemaakte tafels, waar 8 tot 10 mensen aan kunnen zitten met stoelen.

In de keuken is er mogelijkheid om eten op te warmen, thee/koffie klaar te maken. Wil je lunch? Wil je taart? Iris, vriendin van Prana Tempel maakt graag een vegan(licious) taart voor jullie. Alles is bespreekbaar, neem vooral contact:
Yvonne, info@pranatempel.com / 06 25343497

 

Ruimte nodig voor:

– Workshops
– Kinderfeestjes + met yoga!
– Lichaamswerk
– Opstellingen
– Meditatie avond
– Yoga les(sen)

i.v.m met de maatregelen vanuit het RIVM zijn we genoodzaakt minder matjes neer te leggen zodat ieder op een veilige manier bij elkaar in een ruimte kan zijn. De ramen staan vaker open voor ventilatie en er wordt gevraagd bij binnenkomst om je handen te reinigen en rekening met elkaar te houden in de omkleed ruimte. 

De ruimte is eenvoudig om te bouwen. En dient voor veel mogelijkheden.

– Rustige meditaties & yogalessen kunnen plaats vinden in stilte.
– Lichaamswerk kan/mag ook mét geluid.
– Ecstatic Dance feestjes.

Het Voel Je Goed centrum is een plek waar meer ondernemers zijn, en het is overdag en in de avond rustig op de eerste etage. Voor het pand is een grote parkeerplaats. Station Leeuwarden ligt op 10 minuten loop afstand. Perfecte locatie! Bij mooi weer kun je ook nog naar het prachtige Vossenpark wandelen (2 minuten).