Veranderen door de

samenwerking van je hoofd en je hart 

Leef vanuit je kracht!

Individuele yoga


yoga kan gecombineerd worden met Integrale Holistische massage

Tijdens individuele yoga komt het rationeel denken en intuïtieve in jezelf samen. Allereerst is het goed je te realiseren dat het niet belangrijk is of je ervaring hebt. In onze eerste gesprekken zullen we de ‘hoofd’ kant van jouw thema verkennen. Goed weten naar je naar toe wilt is de eerste stap. De focus ligt vooral op het ontdekken wat er in jouw hoofd afspeelt, wat je anders zou willen en wat je hart je vertelt. Leven vanuit meer verbinding tussen het hoofd en hart.

Yoga als start, groei en basis voor je flexibiliteit. Voor wie?

Voor iedereen die voorkeur heeft voor een persoonlijke benadering. Diegene die vraagstukken en klachten willen aanpakken. Voor iedereen die net begint met yoga eerst kennis wil maken voordat ze in een groepsles starten. Om voorbeelden te geven: rust kunnen nemen, of juist in actie komen; persoonlijke doelen bewerkstelligen; balans in het opstarten van of tijdens veranderingen in je bedrijf als ZZp’er; meer zelfverzekerdheid; meer levensenergie; omgaan met chronische pijn en stress. Als yoga wordt geadviseerd door een huisarts of fysiotherapeut is het zeker raadzaam dit 1:1 te doen.

Integrale Holistische Massage


Dynamische bindweefsel massage / yoga strekkingen / klassieke massage / holistic pulsing en energetische massage.

Integraal holistische massage kenmerkt zich als een helingsvorm waarbij het samenspel tussen de ontvanger en de masseur een belangrijke rol speelt voor de uitwerking van de massage. Tijdens een integrale massage is de masseur de gids die de cliënt tijdens de massage begeleid bij zijn of haar helingsproces en waardoor door de cliënt contact kan worden gemaakt met de diepere lagen van de bodymind. De uitwerkingen dragen bij aan meer innerlijke rust en vrijheid in jezelf kunnen ervaren, inzicht in je eigen levensverhaal, meer creativiteit, gezondheid en vitaliteit, onrust en piekeren neemt af, beter in contact zijn met wie je van binnen bent, stappen zetten in het gebied van persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei en communicatiever en vrijer in je hoofd.

In een holistische massage wordt je door middel van massage uitgenodigd om zelf op onderzoek te gaan. Hierbij wordt jouw helingsvermogen aangesproken. Niet door de klacht zo snel mogelijk te verhelpen maar juist door er voor een moment, vanuit rust en stilte naartoe te gaan. Door contact te maken en de onderliggende lagen (van bijvoorbeeld pijn, verdriet of emoties) weer toe te laten en een plek te geven in het leven waardoor de levensenergie die werd gebruikt om de spanning vast te houden daarvoor niet meer hoeft te worden gebruikt. De energie kan zo als het ware weer vrij door het lichaam stromen waardoor de spanning afneemt en de balans kan worden hersteld.

 

Hoe ga ik te werk?

Na een telefoon gesprek kun je aanvoelen of je een begin wilt maken. Vervolgens zal er na het invullen van een vragenlijst een klachtgericht plan opgesteld worden waarin jij mee beslist. Yoga & massage is een hele goede combinatie! Maar je kunt er ook voor kiezen alleen voor yogasessies te gaan gericht op de hulpvraag. We zorgen er samen voor dat je er thuis mee verder kunt gaan.

Waarom combineren met massage?
Je lichaam en geest kunnen dan gemakkelijker ontspannen. Door vanuit een zachte benadering (na massage) om te gaan met je klachten, zal het je helpen tijdens de yoga sessies meer stappen te kunnen maken. Het is ook mogelijk om hier in een later stadium alsnog voor te kiezen.

Prijzen

Verschillen per situatie. Het is afhankelijk van het traject. Ben je ondernemer, dan kun je de sessies opgeven als bedrijfscoaching. Er is altijd een start van 2 sessies (3 uur totaal) voor €105 incl. btw. Informeer even naar de mogelijkheden.
Wanneer je met yoga én Intergrale Holistische massage wilt starten zijn de kosten voor 2 sessies (3 uur totaal) €120 incl. btw.

1:1 Individuele yoga therapie/ coaching

1:1 met Intergrale Holistische massage

Yoga therapie / coaching leeuwarden

neem contact op

8 + 6 =

coach: Yvonne Dijkstra

Yvonne is werkzaam als yoga-docent en trainer. Als visionair van de Prana Tempel vind zij het belangrijk dat er persoonlijke aandacht wordt gegeven. “Werken aan de Mind & body connection ontstaat kwetsbaarheid, daarom is het belangrijk dat docenten bij Prana Tempel kunnen zien“. Hierdoor is ook gebleken dat deelnemers behoefte krijgen om aan hun thema’s te werken. Vanuit haar passie voor lichaamsbewustzijn, ontspanning en veranderingen accepteren, heeft zij yoga therapie / coaching opgestart. Haar behulpzame en oprechte persoonlijkheid, zorgt er voor dat deelnemers diep durven te kijken en verandering aan willen gaan. Tijdens haar sessies begeleidt ze deelnemers (zowel groepsles als 1:1) om grenzen aan te voelen en daarin bewustzijn te vergroten. De focus ligt vooral op de het herstellen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam en meer levensenergie.