Veranderen door de

samenwerking van je hoofd en je hart 

Leef vanuit je kracht!

Individuele yoga

privé yoga kan met massage

Tijdens individuele yoga komt het rationeel denken en intuïtieve in jezelf samen. Allereerst is het goed je te realiseren dat het niet belangrijk is of je ervaring hebt. In onze eerste gesprekken zullen we de ‘hoofd’ kant van jouw thema verkennen. Goed weten naar je naar toe wilt is de eerste stap. De focus ligt vooral op het ontdekken wat er in jouw hoofd afspeelt, wat je anders zou willen en wat je hart je vertelt. Leven vanuit meer verbinding tussen het hoofd en hart.

voor wie

Voor iedereen die voorkeur heeft voor een persoonlijke benadering. Diegene die vraagstukken en thema’s willen behandelen. Om enkele voorbeelden te geven: rust kunnen nemen, of juist in actie komen; persoonlijke doelen bewerkstelligen; balans in het opstarten van of tijdens veranderingen in je bedrijf als ZZp’er; meer zelfverzekerdheid; meer levensenergie; omgaan met chronische pijn.
Als yoga wordt geadviseerd door een arts is het zeker raadzaam dit 1:1 te doen.

Yoga therapie / coaching uitkomsten 

Na het invullen van een persoonlijke vragenlijst nemen we tijd deze te bespreken. Dan gaan we beginnen! Yoga & massage is een hele goede combinatie. Je lichaam en geest kunnen dan gemakkelijker ontspannen. Het is mogelijk om hier in een later stadium alsnog voor te kiezen.

Prijzen

Verschillen per situatie. Het is afhankelijk van de het traject én jouw betaalruimte. Ben je ondernemer, dan kun je de sessies opgeven als bedrijfscoaching. Er is altijd een start van 2 sessies (2,5 uur totaal) voor €85 incl. btw. Informeer even naar de mogelijkheden.
Wanneer je met yoga therapie én Intergrale Holistische massage wilt starten zijn de kosten voor 2 sessies (2,5 uur totaal) €105 incl. btw.

1:1 Individuele yoga therapie/ coaching

1:1 met Intergrale Holistische massage

Yoga therapie / coaching leeuwarden

neem contact op

11 + 15 =

coach: Yvonne Dijkstra

Yvonne is werkzaam als yoga-docent en trainer. Als visionair van de Prana Tempel vind zij het belangrijk dat er persoonlijke aandacht wordt gegeven. “Werken aan de Mind & body connection ontstaat kwetsbaarheid, daarom is het belangrijk dat docenten bij Prana Tempel kunnen zien“. Hierdoor is ook gebleken dat deelnemers behoefte krijgen om aan hun thema’s te werken. Vanuit haar passie voor lichaamsbewustzijn, ontspanning en veranderingen accepteren, heeft zij yoga therapie / coaching opgestart. Haar behulpzame en oprechte persoonlijkheid, zorgt er voor dat deelnemers diep durven te kijken en verandering aan willen gaan. Tijdens haar sessies begeleidt ze deelnemers (zowel groepsles als 1:1) om grenzen aan te voelen en daarin bewustzijn te vergroten. De focus ligt vooral op de het herstellen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam en meer levensenergie.