Massages in Prana Tempel, Leeuwarden

in zachtheid..
Maak kennis met Nel de Vries, Holistisch Energetisch therapeut. Ze masseert thuis, in Harlingen en nu ook in Prana Tempel.
Doordat ze écht aanwezig is en met aandacht aanraakt het is heel prettig om bij haar op de massage tafel te liggen.
Nel is rustig in contact, zacht en luistert. Ze heeft diverse opleidingen gedaan en in Prana Tempel geeft ze massages die ondersteunend zijn aan lichamelijke en geestelijke ontspanning.

Acces Consciousness Bars®

Tijdens een Access Bars® sessie worden 32 punten op het hoofd zacht aangeraakt. Door deze aanraking wordt het hoofd uitgenodigd de overbodige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en overtuigingen die altijd opgeslagen zijn geweest, los te laten. 

Het laten stromen van de Bars ® kan ondersteunen bij het op een andere manier in het leven staan. Vrijer, blijer en meer ontspannen in het hoofd en lichaam.

Massage met kruidenstempels 

Een holistische massage waarbij je geheel in het ontspanningsgevoel komt, heerlijk voor body en mind!

Bij de Sabaaydi massage wordt het lichaam gestempeld met warme kruidenstempels en ga ik je vervolgens masseren met mijn handen en warme olie. Het is een oosterse en Westerse massage in één! de massage brengt verlichting bij spierpijn, en allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie.

De massage is ook verlichtend bij klachten door stress, depressie, verdriet en vermoeidheid.

Healing en reading

Een inzichtgevende en bewustwordende therapie welke de mogelijkheid biedt bij bijvoorbeeld teveel stress of onverwerkte emoties/ervaringen om weer energetisch in balans te komen en om je eigen kracht te hervinden door het zelfherstellend vermogen van je lichaam te activeren en op te laden waar de energie minder goed stroomt.

Je levensenergie vrij te laten stromen!

Tarieven
Access Consciousness Bars
€60 (60 min)

Healing
€50 (per 45 min)

Sabaaydi massage – kruidenstempels
€60 (60 min)

Intuïtieve ontspanning massage
€60 (60 min)

neem contact op: info@hartverlichtje.nl

telefoonnummer Nel 0622292984
www.hartverlichtje.nl