Massages in Prana Tempel, Leeuwarden

Maak kennis met Nel de Vries, Holistisch Energetisch therapeut. Ze masseert in haar praktijk aan huis en nu ook in Prana Tempel.
Doordat ze écht aanwezig is en met aandacht aanraakt is het heel prettig om bij haar op de massage tafel te liggen.
Nel is rustig in contact, zacht en luistert. Ze heeft diverse opleidingen gedaan en in Prana Tempel geeft ze massages die ondersteunend zijn aan lichamelijke en geestelijke ontspanning.
De energetische behandelingen geven je inzicht en bewustwording, waardoor je dichter bij jezelf en in je kracht en essentie komt.
Je levensenergie vrij gaat stromen.

Acces Consciousness Bars®

Tijdens een Access Bars® sessie worden 32 punten op het hoofd zacht aangeraakt. Door deze aanraking wordt het hoofd uitgenodigd de overbodige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en overtuigingen die altijd opgeslagen zijn geweest, los te laten.
Het laten stromen van de Bars ® kan ondersteunen bij het op een andere manier in het leven staan. Vrijer, blijer en meer ontspannen in het hoofd en lichaam.

Maandag: 13:00 –  18:00u
Dinsdag: 13:00 – 17:00u
Donderdag: 13:00 – 18:00u
Vrijdag: 13:00 – 18:00u
Zaterdag 13:00 – 18:00u

Massage met kruidenstempels 

Een holistische massage waarbij je geheel in het ontspanningsgevoel komt, heerlijk voor body en mind!
Bij de Sabaaydi massage wordt het lichaam gestempeld met warme kruidenstempels en ga ik je vervolgens masseren met mijn handen en warme olie. Het is een oosterse en Westerse massage in één! De massage brengt verlichting bij spierpijn, en allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie.
De massage is ook verlichtend bij klachten door stress, depressie, verdriet en vermoeidheid.

Healing en reading

Een inzichtgevende en bewustwordende behandeling welke de mogelijkheid biedt bij bijvoorbeeld teveel stress of onverwerkte emoties/ervaringen om weer energetisch in balans te komen en om je eigen kracht te hervinden door het lichaam te activeren en op te laden waar de energie minder goed stroomt.Tarieven

Sabaaydi massage – kruidenstempels
€60 (60 min)

Intuïtieve ontspanning massage
€60 (60 min)

Access Consciousness Bars
€60 (60 min)

Healing en Reading
€60 (per 60 min)

neem contact op: info@hartverlichtje.nl
telefoonnummer Nel: 06-22292984
kijk voor informatie op haar website www.hartverlichtje.nl