Aanbevelingen Nidra


De zin: ik kan ontspannen leven speelt steeds door mn hoofd. Een bevrijdende gedachte!
 Ik heb een mooi en voor mezelf al meerdere dingen gedaan vandaag…
– Ingrid –

Dank voor sessie gister. Op afstand in andere dimensie gekomen.
– Geke –

Ik kom graag bij Prana Tempel. De sfeer is heerlijk Zen. Er worden vele en diverse lessen gegeven die in het teken van bewustwording, en ontspanning staan (bv. yoga en meditatie lessen). De lessen worden verzorgd met liefde en goede voorbereiding vind ik. Mijn yogamat ligt altijd klaar voor me, de thee na de yoga is heerlijk ontspannend en het is er schoon en verzorgd. De mensen zijn lief en present. Ik raad het zeker aan.
* Zelf heb ik last van chronische vermoeidheid, ik heb gemerkt dat de kundalini yoga daar heel goed bij helpt, na de yoga les ervaar ik rust in mijn hoofd en in mijn lijf en ga met veel energie maar tegelijkertijd rust in mezelf naar huis.
– Mariam –

Mooie plek waar de yoga wordt gegeven. Rustige sfeer. Zeer plezierig.
– M. Werners –

Warme & ontspannen en welkom…voelt…Sat Nam…?
– Fenny –

Erg fijne lerares!
 Respectvol, zacht en begripvol maar ook nodigt ze je uit om jezelf nog meer uit te dagen.
Tevens erg mooi ingerichte zaal met fijne warme kleuren.
– Karin Koornstra –

Aanbevelingen Kundalini & Nidra
Mijn eerste kennismaking met Yoga bij Prana Tempel. Ik heb Kundalini Yoga nu een paar keer mogen volgen en Yoga Nidra. Ik vind het lastig om te ontspannen maar merk met elke les dat het me beter lukt. Ook door de goede begeleiding van Yvonne. Ik vind dit een heerlijke aanvulling in mijn leven. Merk dat ik naast de lessen steeds bewuster ga leven en mijn eigen rust kan creëren. Elke keer weer zin in een nieuwe les. Zeker een aanrader!
– Marije Visser –


[reactie over de Yoga studio]
Een fijne knusse plek ✨✨
– Chantal Polet –

[reactie over de Yoga studio]
De Prana Tempel is een prachtig centrum dat ruimte biedt aan yoga, meditatie, dans & diverse workshops gericht op bewustwording en ont-wikkeling. De mooi ruimte, de fijne energie die er hangt en de warme persoonlijkheid van Yvonne geven je een welkom gevoel, nodigen uit om te ontspannen, los te laten en volledig jezelf te zijn. Ik ben fan!
– Irene Pot –

[reactie over Yoga nidra]
Dank voor deze liefdevolle en ontspannen yoga nidra sessie. Ik voel me open en liefdevol. De sessie heeft me geholpen om even stil te staan en helemaal tijd voor mijzelf te nemen. Ik heb er van genoten en ben nog steeds aan het nagenieten.
– Jantsje –

[reactie over de Yoga studio]
In (of buiten) de prana tempel kom je even bij jezelf. De lessen zijn fijn, vaak uitdagend(kundalini) en altijd bijzonder. Ook naast de mat weet Yvonne te inspireren.
– Janne-Mieke –