High vibe & Yoga workshop

Locatie

Prana Tempel

Datum

mei 18 2018

Tijd

19:30 - 21:00

Kosten

€25.00

Highvibe art en Yoga

Creëren en yoga geven je de mogelijkheid om naar binnen te keren, te luisteren, inzicht, inspiratie en nieuwe richtingen te ontdekken.

Ben jij er klaar voor om een boodschap van je lichaam en ziel te ontvangen?

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop combineren we creativiteit, expressie, kunst, meditatie, mindfulness, yoga en healing.
Om in een highvibe sfeer te komen, beginnen we met een meditatie en asana’s (yoga oefeningen).

Wat is yoga nou eigenlijk? Yoga komt uit het Sanskriet (verbinden), YO staat voor God en GA staat voor geboorte. En met God wordt hier bedoelt: de bron van kracht en creativiteit. Door yoga te doen voorafgaande het creatieve deel van deze workshop, zal jouw creativiteit zich kunnen manifesteren.

Yoga is het stil laten worden van de bewegingen van de geest. Met de beweging van de geest worden gedachten bedoeld en dat de geest de neiging heeft om almaar door te gaan. Yoga is een weg die naar deze bron leidt. Een weg op basis van het voelen, van dat wat er op het moment is, zonder een goed-fout oordeel. Een mooi stukje poëzie vanuit Patanjali’s yoga Sutra’s omschrijft het ook.

 ‘Yoga wordt ervaren
In het denken
Dat heeft opgehouden
Zich te identificeren
Met zijn
Onbestendige golven van perceptie’

Na deze diepe ontspanning gaan we creëren. We leren jullie hoe je energetisch kunt tekenen, ofwel een souldrawing kunt maken.

Vanuit het energetisch tekenen kun je zeer verassende antwoorden krijgen op situaties die je niet direct helder hebt. Vanuit de rust kun je afstemmen, in contact komen met je hogere zelf. Ook kun je contact maken met een vraag waar je graag antwoord op wilt hebben. Voor extra informatie en inspiratie werken we ook met prachtige Akasha kaarten. Deze afbeeldingen zijn een eerbetoon aan magie, energie, healing en de geheimen van de kosmos. De Akasha kronieken worden ook wel de Wereldziel genoemd, ons collectieve bewustzijn. Alles dat ooit gedaan, gedacht of is gezegd, wordt vastgelegd en de informatie blijft voor eeuwig opgeslagen in de aura van de aarde. In jouw tekening verwerk je zelf het beeld dat je vanuit de Akasha kroniek hebt mogen vangen. Geen zorgen, iedereen kan dit! Op een later tijdstip ontvang je de betekenis thuis per post. Tijdens deze workshop draait het vooral om je eigen intuïtie, wat breng jij in beeld wat van binnen speelt?

Voor wie?
Voor jou, wanneer je een creatieve activiteit wil combineren met yoga. Wanneer je naar binnen wilt keren en INzicht wil krijgen in je eigen unieke verhaal. Wanneer je op zoek bent naar meer creativiteit en ontspanning, kunst en spiritualiteit. Wees welkom.

Heb ik ervaring nodig op het gebied van kunstzinnigheid en yoga?
Absoluut niet. De beelden die we maken gaan over toeval, intuïtie en gevoel, ze hebben niets te maken met plannen, perfectie en ervaring. Laat je uitdagen om het perfecte plaatje los te laten en om met plezier te creëeren. De asana’s vanuit yoga en meditatie is voor zowel beginner als ervaren. De essentie is de combinatie van yoga + creativiteit te ervaren en niet in een spagaat te kruipen of op je hoofd te gaan staan en schilderen… Basis, eenvoud, vanuit ons hart.

Wat ontvang je?
– Kunstzinnige mindfulness.
– High vibe kunst in de vorm van een pasteltekening.
– Een moment voor jezelf, waarbij alle aandacht gericht is op jou. Alles mag er zijn.
– Een moment van ontspanning, yoga en meditatie, healing, transformatie, betovering en verwondering.
– Een boodschap van je lichaam en ziel.
– Thee en iets lekkers
– Per post een boodschap vanuit de Akasha kronieken (in het Engels)

Info: info@debeeldgids.nl | 0614889698
Aanmelden: zie tickets hieronder
Kosten: 25,-
Docent: Yvonne en Marije
Tip: makkelijk zittende kleding en de pastelvegen zijn voor eigen risico 😉