Klanschaal en Kundalini Meditatie

Locatie

Prana Tempel

Datum

jun 01 2018

Tijd

08:00 - 22:00

Kosten

€15.00

Klankbad & Kundalini meditatie

Kundalini meditaties zijn de meest effectieve manier om het lichaam en geest voor te bereiden op de diepe ontspanning en klank ontvangst. De meditaties de we gaan doen zijn vooralsnog een verassing, maar is voor iedereen die ook nog nooit Kundalini yoga of meditaties heeft gedaan gedaan, te volgen.. met een tikje humor!

Na het voorbereidende werk gaan we luisteren naar de geluiden van het monochord, klankschalen, winddrum, oceaandrum, windorgel en zang..  Je gewaarzijn zal automatisch een meditatieve toestand creëren. Dit gebeurt voornamelijk doordat de klanken de zesde / zevende chakra en het parasympatische zenuwstelsel activeert (de staat van herstel).

Om de werking van de meditatie vloeiend over te laten gaan in de ontspanning, nemen we ruim de tijd voor het liggend / zittend luisteren naar het klankbad. Afsluitend met de trilling van de zonnen gong kan het nog zijn dat laatste spanning uit het lichaam wegebt, voor een diepe ontspannen staat. De geest en emoties raken van heldere kwaliteit.

Ondanks de klanken hard genoeg zijn, kan het zijn dat er wellicht iemand begint te snurken, hier houden we rekening mee voor de medeontspanners. Het klankbad is in relaxte en bewuste staat, dit verreikt de effecten.

Er trilt mee met wat daar voor jou te ervaren is.
De eventuele blokkades die ‘de weg’ versperren trillen los.
Je kunt ‘je weg’ vervolgen en in een diepe ontspanning komen.

Vragen: info@pranatempel.com
Aanmelden: info@quintel.nu of 06 49 874 259 | of ticket hieronder
Docent: Jeannette en Yvonne