Akoestische muziek - Prana Tempel

Locatie

Prana Tempel

Datum

mrt 08 2018

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€20.00

Mantra chant avond + live muziek

Martin en Mika geven samen yoga met live muziek. Tijdens deze avonden zingen ze voor mensen die op de mat in een houding liggen. Op uitnodiging van Yvonne van de Prana Tempel maken ze op donderdag 8 maart een uitstapje. Deze avond zingen ze niet voor, maar mét mensen die op de mat zitten.

Yvonne heeft vanuit de Kundalini opleiding (KRI) veel geleerd over mantras en de resonanties en wil dit graag delen. “Een mantra voor jou kan met of zonder betekenis een iets teweeg brengen en kan iets geven waar je aan toe bent”. De combinatie met live muziek is een heerlijke beleving.

Samen mantra’s zingen, onder begeleiding van gitaar, trom en harmonium. Mika: “Wij zoeken mantra’s vaak uit op ons gevoel. We zingen waar we ons goed bij voelen”. We zijn heel blij dat we deze avond Yvonne naast ons hebben zitten, die vanuit haar Kundalini achtergrond de diepe betekenis van de mantra’s meegeeft. Yvonne: “ik verbind de mantra(s) met celestial communication, dit geeft het chanten energie”, onze combinatie zal een warme en verbindende avond bezorgen.

We hebben er echt VEEL zin in!

Het is een zogenoemde ‘call and response’ avond. De drie yogi’s zingen voor, de mensen op de mat herhalen. En uiteindelijk leidt dat ongetwijfeld tot een feestje van samen kirtans zingen!

Aanmelden: info@pranatempel.com
Kosten: 20,-
Docent: Mika – Martin – Yvonne