Selecteer een pagina
Dynamic Leeuwarden
Categorie

Datum

mrt 31 2019

Tijd

09:00 - 10:30

Kosten

€13.00

Osho Dynamic meditation

Dynamic Meditatie van Osho

Osho is een goeroe uit India die in de jaren zeventig van de twintigste eeuw in het westen bekend werd onder de naam Bhagwan Sjree Rajneesh, of gewoon ‘Bhagwan’. Later veranderde hij zijn naam in Osho, een zen-naam voor spirituele meester. De boodschap van Osho is gebaseerd op diverse stromingen uit het christendom, taoisme, bhoeddisme en tantra. Centraal staat de zoektocht naar zichzelf via meditatie, therapie en liefde.
Deze meditatie is een snelle, intense en grondige manier om oude, ingewortelde patronen in de bodymind die je gevangen houden in het verleden te doorbreken. De vrijheid, het getuige zijn, de stilte en de vrede te ervaren die verborgen zijn achter deze gevangenismuren.

De meditatie duurt een uur en heeft vijf fases. De meditatie werkt het beste wanneer het met gesloten ogen gedaan wordt. Het is vanuit Osho uitgelegd, dat de meditatie beoefenen in de ochtend zijn vruchten afwerpt gedurende de dag. Hij legt uit dat in de ochtend: “de hele natuur levend wordt, de nacht voorbij is, de zon opkomt en alles bewust en alert wordt”.

1. ADEMEN
2. LICHAAMS BEWEGING
3. SPRINGEN + MANTRA
4. STIL STAAN!
5. VRIJ MOMENT – FEEST VIEREN

De meditatie bij Prana Tempel wordt gedaan om 9:00u zodat je ervaart wat het met je dag kan doen. Maar dat je toch nog wel eens beetje kan uitslapen.

Aanmelden: via een mailtje aan info@pranatempel.com (of koop alvast je ticket op deze pagina)
Kosten: €13 betalen kan op locatie (pin)
Handig: flesje water en niet te warme kleren (i.v.m. transpireren)