Dynamic Leeuwarden
Categorie

Datum

aug 15 2020

Tijd

09:00 - 11:00

Kosten

€15.00

Osho Dynamic meditation

Dynamic Meditatie van Osho

Osho is een goeroe uit India die in de jaren zeventig van de twintigste eeuw in het westen bekend werd onder de naam Bhagwan Sjree Rajneesh, of ‘Bhagwan’. Later veranderde hij zijn naam in Osho, een zen-naam voor spirituele meester. De centrale boodschap van Osho is de zoektocht naar zichzelf via meditatie, therapie en liefde.
Deze meditatie is een snelle, intense en grondige manier om oude, ingewortelde patronen in de bodymind die je gevangen houden in het verleden te doorbreken. De vrijheid, het getuige zijn, de stilte en de vrede te ervaren die verborgen zijn achter deze gevangenismuren.

De meditatie duurt een uur en heeft vijf fases. De meditatie werkt het beste wanneer het met gesloten ogen gedaan wordt. Osho legt uit, dat de meditatie beoefening in de ochtend zijn vruchten afwerpt gedurende de dag. Want in de ochtend wanneer de hele natuur levend wordt, de nacht voorbij is, de zon opkomt en alles bewust en alert wordt, is het heerlijk om deze energie als startpunt van de dag te nemen.

1. ADEMEN (ademtechniek die ervoor zorgt dat je zakt in jouw diepe kern)
2. LICHAAMS BEWEGING (uiten van beweging, gevoelens, emoties hoe die zich dan aandienen)
3. SPRINGEN + MANTRA
4. STIL STAAN!
5. VRIJ MOMENT – FEEST VIEREN (dansen)

Aanmelden: via een mailtje aan info@pranatempel.com (of koop alvast je ticket op deze pagina)
Kosten: €15 betalen kan op locatie (pin)
Handig: flesje water en niet te warme kleren (i.v.m. transpireren)