Bewustzijn in overvloed in Prana Tempel

Locatie

Prana Tempel

Datum

apr 21 2018

Tijd

13:30 - 16:30

Kosten

€35.00

Bewustzijn in Overvloed

Welkom in overvloed!
Op zaterdag 21 april komen we samen om met een prachtige groep een nieuwe stap in overvloed te maken. En het is vast niet voor niets dat deze uitnodiging juist ook door jou wordt gelezen…
Er is een grote kans dat je op (of misschien al over) de drempel naar het overvloedsbewustzijn bent gestapt. Het grotere ‘weten’ dat je vanuit liefde kunt geven en ontvangen zonder je zorgen te maken. Dat je hier op aarde bent om je dromen waar te maken, je passie te leven en daarmee ook anderen te inspireren en te ondersteunen om hetzelfde te doen.
Je voelt waarschijnlijk ook dat je een verlangen hebt naar een nieuwe werkelijkheid rondom geld. Dat je ook daarin de vrijheid mag ervaren, voluit mag ontvangen en het door mag geven aan mooie en eerlijke mensen, producten, initiatieven. Ergens weet je dat dit ‘klopt’.
Alleen nu nog die aardse werkelijkheid… De daadwerkelijke manifestatie van rijkdom in alle geuren en kleuren, het zorgeloos leven in de materie. Zodat je vrij bent om dit prachtige leven uitbundig te leven, er voluit en zorgeloos van kunt genieten. En zodat niet alleen je hart, maar ook je bankrekening overstroomt
Met dit verlangen gaan we tijdens de groepschanneling op reis. Door samen te komen zetten we met z’n allen een krachtveld neer, waarin we als groep transformeren. Jouw aanwezigheid is alles wat je nodig hebt om het een middag vol magie te maken. Samen duiken we de overvloed in, die nog lang daarna mee zal reizen.
De middag is een combinatie van healing en channeling. Ik zal als channel letterlijk stem geven aan ‘het grotere veld’, door jullie vragen te ontvangen en de antwoorden die doorkomen te vertolken. Dit gebeurt in woorden, maar ook in helende frequenties. Doordat we als groep het veld vormen, is het altijd zo dat de gestelde vragen bij veel van de aanwezigen resoneren.
Er zal een breed gezelschap van engelen, natuurspirits en andere lichtwezens aanwezig zijn, ze staan vol enthousiasme klaar om jullie te ontmoeten. Ik zorg daarbij voor een stevige aarding en veilige bedding, zodat iedereen met belichaamde overvloed weer naar huis gaat.
Wees welkom, geniet en ontvang! Ik kijk ernaar uit.
Aanmelden: karin@senseofspirit.nl 
Docent: Karin