kind en ouder yoga Leeuwarden
Yvonne

Organisator

Yvonne
Email
info@pranatempel.com
Website
https://www.pranatempel.com

Locatie

Prana Tempel
Categorie

Datum

feb 01 2020

Tijd

vertrek op tijd
10:00 - 11:30

Kosten

€20

Suniai || Kind en ouder yoga

Kinder en ouder Yoga is terug! Samen yoga, spelen en ontspannen. Leeftijd circa 4/8 jaar. Het terugkerende thema Suniai kan vertaald worden naar echt luisteren. Tijdens de workshop(s) komt yoga in beweging d.m.v.: samen-adem, ouderschap vanuit het hart,  yoga asana’s, emoties in flow en ruimte maken.

Door de luchtige lessen en vanuit het hart benaderd zorgen we met elkaar voor een veilige en plezierige ontdekkingsreis. Wat we doen in de Suniai les zijn voornamelijk gemakkelijke fantasie spellen, samenwerken, vredevolle plek creëren, ruimte geven aan de kinderen, blije meditaties beoefenen. 

Kinderen zijn gevoelig. Ze zijn volledig bewust, maken gebruik van al hun zintuigen om de wereld om hen heen te begrijpen. Ze spiegelen ons in het proces van het mens zijn. Wanneer je authenticiteit uitstraalt geeft het kinderen de mogelijkheid om hun waarnemingen op ons te vertrouwen. Leuk voorbeeld: de auto aan het vol laden voor een vertrek, om ergens op tijd te komen. Dan juist op dat moment, begint het kindje wat wel eens ‘stopt’ of gevoelig is, begint te schreeuwen en huilen. Het is frustrerend, maar zie je dat het kindje reageert op ouders’-drukmeter voelbaar door het sensitieve kind? Kan je dan naar binnen gaan, samen om tot een oplossing te komen? Wat er van ons wordt gevraagd op dat moment is, wat is echt belangrijk en wat kunnen we het beste doen van ons innerlijke huis. 

Details

Doel: brug bouwen tussen ouder en kind, dat eenheid reflecteert – de betekenis van yoga.

09:50u Binnenloop
10:00u Joepie beginnen!
11:15u Joepie afronden!

Kosten: €20
Aanmelden: via een mailtje naar info@pranatempel.com

Tips: plan na de tijd niet te gauw weer een nieuwe activiteit in, neem te tijd en rust voor elkaar. Neem tijd voor het naar de yoga studio gaan.