Access Bars | Leeuwarden

Locatie

Prana Tempel

Datum

jun 03 2018

Tijd

09:30 - 17:30

Kosten

€300.00

Word een Access Conciousness Bars Practioner®

Word een Access Conciousness Bars Practioner®

Wat als jij iets zou toevoegen aan jouw leven EN DAT VAN ANDEREN  dat zou kunnen bijdragen aan meer GELD, VREUGDE,PLEZIER,BEWUSTZIJN EN GROTERE MOGELIJKHEDEN VOOR IEDEREEN?

In deze Class leer ik je waar de verschillende unieke punten op het hoofd zitten. Deze behandeling zorgt ervoor dat jij moeiteloos alles kunt loslaten wat jou beperkt om te kunnen ontvangen.

WAT KAN IK DOEN, HEBBEN CREEREN OF GENEREREN DAT MIJN LEVEN EN DE WERELD EEN BETERE PLEK ZOU MAKEN. Wat kan ik waarnemen, weten en zijn dat het leven de moeite waard zou maken om te leven?

We gaan de hele dag met de ‘TOOLS’technieken en processen aan de slag die ontworpen zijn om meer bewustzijn mogelijk te maken voor iedereen en in de vraag te zijn. Een vraag zet je in je kracht en een antwoord haalt je uit je kracht. Je leert ook in ieder geval twee keer een behandeling te geven. Maar je ontvangt ook twee keer zelf een behandeling. Hoe fijn is dat! Na deze class kun je direct de geleerde technieken toepassen bij vrienden, familie, kinderen of cliënten. Je kunt je aansluiten bij het wereldwijde netwerk EN je kunt met uitwisselingen in je regio meedoen (vaak tegen kleine vergoeding)

Je krijgt een handboek en een geplastificeerde kaart met daarop alle punten. Zo kan je het thuis nog eens rustig bekijken.

Bijdrage:
Jouw bijdrage is 300 euro als je voor de eerste keer een Access Bars Class® volgt. De tweede en derde keer is de bijdrage 150 euro. Dit is inclusief koffie, thee en versnaperingen. En na afloop ontvang je een certificaat.

Je kunt direct starten met behandelen in je praktijk of gezin. Dit kan zelfs betaald! Daarnaast krijg je toegang tot de Bars uitwisselingsgroep in jouw omgeving. Voor een klein bedrag (en soms zelfs gratis) kun je dan behandelingen uitwisselen met mensen in je omgeving die ook een Bars Class hebben gedaan.

Kinderen van 16 en 17 jaar betalen 150 euro en ontvangen wel een handboek.

We zijn zowel per openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar. De loopafstand van zowel bus- als treinstation is zo’n 15 minuten. En een auto kun je eigenlijk altijd wel parkeren op de grote parkeerplaats voor de deur (wel betaald parkeren). Uiteraard is er ook voor de fiets parkeergelegenheid.