Zen meditatie cursussen

Zenmeditatie leert je in het nu en in balans te zijn, om te gaan met stress en dieper te ontspannen. Met het beoefenen van zenmeditatie leer je denken wat je wilt denken en voelen wat je wilt voelen.  

Zen.nl geeft zenmeditatie-trainingen op een inspirerende, uitdagende en een verfrissende manier. De lesmethode is al ruim 30 jaar in Nederland in gebruik en past bij mensen die zoeken naar rust, focus en inzicht.

Tijdens de introductiecursus maak je je de basisbeginselen van zenmeditatie op gedegen wijze eigen. Aan bod komen onderwerpen als: door mediteren beter omgaan met stress, keuzes maken, aandachtsontwikkeling, rust en geluk. Je leert mediteren samen met anderen en zo leer je veel van elkaar en van je zenleraar.

Leren mediteren doe je in 15 weken en deze reeks begint jaarlijks in september en eind januari. De gepauzeerde cursussen (vanwege COVID19) gaan in het najaar week 37 weer van start. Er start die week ook een nieuwe introductie cursus op dinsdag 18:15u.
Meditatie lessen tijden zijn dinsdags, woensdag en donderdags van 18:15-20:00u of 20:15-22:00u. Begin januari 2021 zullen er weer gratis proeflessen zijn voor een cursus die dan zal beginnen. Je kan als je de introductie 15 weken hebt afgerond verder met de gevorderden groepen. Ben je nieuwsgierig, je kan contact opnemen voor informatie met Eelco Smits, eelco@zen.nl