kundalini yoga Leeuwarden
Yvonne Dijkstra

Organisator

Yvonne Dijkstra
Email
info@pranatempel.com
Website
https://www.pranatempel.com

Locatie

Prana Tempel
Categorie

Datum

jan 10 2020

Tijd

10:30 - 12:00

Kosten

€ 12 / € 55 / € 115

Kundalini Yoga

Yogi Bhajan, meester in Kundalini Yoga, heeft de technieken vanuit het eeuwen oude yoga systeem doorleeft. De krachtige technieken zijn naar het westen gebracht en zoals Yogi Bhajan zegt: ‘leren zelf is niet genoeg, we moeten leren hoe we leren’ – ‘We zijn wijsheid nodig’ – ‘Ons gevoel voor persoonlijke indentiteit en de basis hiervan, is aan het verschuiven’. De Kundalini energie is opnieuw ontdekt en toegankelijk gemaakt voor iedereen. Kundalini Yoga wordt uitgeoefend en gedeeld met iedereen (drugsverslavingen, management-training, atletiek, enzovoort.)

Tijdens de lessen maken we kennis maken met aantal termen: Kriya, Pranayama, Mantra, Asana’s, Mudra’s en Bhanda’s. Dit zijn onder andere yoga houdingen, ademhalingen technieken, klanken en energiesloten die samen komen in een serie houdingen. Kundalini yoga is dé wetenschap voor het ontstaan van verandering en versterkt de uitstraling van een uitgebreid leven. Het verbeter de mens zijn: kracht, schoonheid, emotionele balans, bewustzijn, intuïtie, relatie(s), creativiteit, elimineert negatieve gewoontes en versterkt het hart.

Omdat er een veel technieken samen gebracht zijn, is elke les anders. De focus van een Kriya richt zich op een specifieke uitkomst en zal helder worden tijdens de les. De les is voor iedereen toegankelijk, (mocht je zwanger zijn is Kundalini Yoga mogelijk, waarbij een aantal houdingen afgeraden worden).

Info: info@pranatempel.com | 06 25343497
Kosten:
losse les € 12 | 5 ritten kaart €57 | 10 ritten kaart € 115