Yoga Nidra

 

Yoga betekent – verbinding en Nidra betekent – slaap.
Om echt diep tot ontspanning te komen is er een deel van jou wat bij je bewustzijn moet blijven, de techniek van Yoga Nidra is hier op gefocust. Je komt hierdoor niet alleen tot een volledige ontspanning maar je zult ook ontvankelijker worden. Wanneer je bewustzijn en je aandacht naar buiten zijn gekeerd is je bewustzijn veel minder ontvankelijk.

 

Stel je voor, je bewustzijn is naar binnen gekeerd, en je bent ook niet aan het slapen.. zijn er veel meer prikkels die het brein kan verwerken. De informatie die je op dat moment binnen krijgt zal op een veel dieper niveau verwerkt. En dit is daarom een hele vruchtbare staat. Tijdens de Yoga Nidra kun je dus niet alleen tot een diepe ontspanning komen, maar je kunt ook je eigen denkpatronen en gewoontes van binnenuit herstructureren. Of anders gezegd, je kunt jezelf nieuwe dingen aanleren.

 

Eerstvolgende datums:

 

21 mei 15:00-17:00u <-
locatie:  Pure Yoga studio, Leeuwarden

18 juni 10:30-12:30 <-
locatie: Studio 145, Leeuwarden

 

 

___

 

Gong

De Zonnen- Gong wordt bespeeld wanneer jij in rustige en bewuste staat bevindt. Dit kan bereikt worden door op de adem te letten, wanneer je bewust op de ademhaling let, hoe diep die ook wil gaan, laat het gebeuren.
Tijdens de nidra sessie zal ook de kristallen klankschaal te horen zijn, deze geeft het verzachtende gevoel voor het hartchakra gezien het de F-tone vibreert.

Yoga Nidra

is voor iedereen, er is geen yoga ervaring nodig.
De sessies zijn bedoelt om je te laten ontspannen op de drievoudige spanningen: mentaal, lichamelijk en emotioneel. Iedere dag zijn er op al deze gebieden spanningen actief, ontladen en ont-stressen gaat ook alleen wanneer je dit hele systeem de pauze gunt.

Namasté,
Yvonne

Neem telefonisch contact op