Prana Tempel moon

Datum

mei 15 2018

Tijd

inloop en voorbereiding ruimte 19:00
19:30 - 21:30

Kosten

Donatie (5 - 20)

Nieuwe maan ceremonie

In de natuur is altijd balans.
In ons -vaak drukke- stadse bestaan hebben wij de neiging deze natuurlijke balans kwijt te raken. Door een moment te nemen om terug te verbinden met de natuur kunnen we leren luisteren naar ons zelf en onze natuurlijke balans terug vinden.

De maan.
De maan heeft een grote invloed op de natuur, kijk naar haar aantrekkingskracht op water; het ontstaan van eb en vloed.
In de nieuwe-maan ceremonie wil ik een ruimte creëren waar we kunnen verbinden met de maan en haar natuurlijke ritme.
De donkere maan, of nieuwe maan, is het moment in de maancyclus waarop de maan vanaf de aarde niet zichtbaar is. Het is het begin en het eind van haar cyclus waarin ze groeit en weer afneemt.
Zoals je andere zintuigen verscherpen wanneer het licht in de kamer uitgaat, zo verscherpt onze waarneming van ons eigen lichaam, geest en ziel wanneer de maan donker is. Door stil te staan bij deze waarnemingen kunnen we voelen waar we behoefte aan hebben.
De nieuwe maan is een goed moment om een intentie te zetten voor de komende maancyclus (29,5 dag). Deze intentie kan te maken hebben met dat waar je behoefte aan hebt, bijvoorbeeld iets wat je wilt introduceren, opstarten of loslaten in je leven. De komende maancyclus kan dan in het teken staan van dit onderwerp.
Persoonlijk merk ik dat het mij kracht en motivatie geeft om bij deze intentie te blijven door hem te verbinden aan de maan.

Op de nieuwe maan van 15mei ben je welkom om mee te gaan in de verbinding met de maan en een intentie te zetten voor komende cyclus.
Er is ruimte voor intuitief muzikaal samenspel, dus het is leuk als je instrumenten mee kunt nemen.
Na de ceremonie delen we wat te eten en drinken met elkaar.

De ceremonie is toegankelijk voor iedereen. Kinderen zijn ook welkom.

Docent: Sarah
Kosten
: Op donatie, richtlijn €5 – €20
Meenemen: iets te eten/drinken (er is thee)
Aanmelden: info@pranatempel.com