PranaTempel Soul Collage

Locatie

Prana Tempel

Datum

mei 24 2018

Tijd

10:30 - 17:00

Kosten

€137.00

SoulCollage® dag voor coaches en therapeuten

Een geweldige aanwinst voor jouw praktijk!

Logisch nadenken is goed. En soms blijven we maar denken en denken we dat ons hoofd alle oplossingen geeft. Je voelt je hoofd soms knarsen als het ware …

Zit jij soms als coach erg in je hoofd? Of merk je dat je klant bij voorkeur vanuit het hoofd blijft denken en handelen? En niet of moeizaam tot zijn of haar kern kan komen? Wil je gemakkelijker en sneller je innerlijke wijsheid en intuitie aanspreken? Op elk moment? En ook die van je klant?

SoulCollage® is een bijzonder krachtige methode die steeds meer coaches en therapeuten gaan gebruiken in Nederland. Met de techniek SoulCollage® maak je als het ware een collage met en van je ziel. Het geeft je op een creatieve en verrassende manier toegang tot je innerlijke wijsheid. Hierdoor worden thema’s sneller duidelijker en kunnen er bij jou en je klant diepgaande inzichten en gedragsveranderingen ontstaan.

Werken met SoulCollage® is krachtig en kan je leven veranderen.

Voor wie
Deze dag is speciaal voor coaches en therapeuten die SoulCollage® willen gebruiken in hun praktijk met hun klanten. Tijdens deze dag ga je zelf de betekenis en werking ervaren en leer je hoe je SoulCollage® effectief kunt inzetten met jouw klant. Voorkennis en een creatieve aanleg voor deze dag is niet nodig.
SoulCollage® komt uit de USA en werd gecreëerd door Seena B. Frost in de jaren ’80.

Wat gaan we doen?
Het eerste gedeelte van de dag ga je zelf kaarten maken en aan de slag met de kaarten, zodat je het SoulCollage® proces zelf ervaart. Het tweede gedeelte van de dag besteden we aan het leren werken met cliënten. Je krijgt tips en informatie over hoe je deze methode kunt toepassen in je eigen praktijk.

Je mag SoulCollage® gebruiken in je praktijk zolang je niet de naam in je promotie gebruikt. Mocht je zelf workshops willen geven of de naam gaan gebruiken, dan raad ik je aan om de SoulCollage® Facilitator Training te volgen.

Vragen: info@lucyschaaphok.nl
Aanmelden: info@lucyschaaphok.nl
Kosten:  €137,- (excl. btw), inclusief lunch en cursusmateriaal
Docent: Lucy Schaaphok