Kundalini Yoga Sneek en Kundalini Yoga Leeuwarden
Yvonne

Organisator

Yvonne
Email
info@pranatempel.com
Website
https://www.pranatempel.com
Categorie

Datum

nov 10 2018

Tijd

10:00 - 12:00

Kosten

€15.00

Kundalini Yoga workshop (weerstand versus overgave)

Kundalini yoga is de yoga van het bewustzijn.
Het is een dynamische vorm waarbij mantra’s, mudra’s (handbeweging), kriya (serie houdingen) en meditatie samen komen tot één les.

Als start zal Yvonne verdiepen in,- én verheldering brengen in Kundalini Yoga (Kundalini energie). Vervolgens maakt ze de brug naar hoe je dit kan toepassen in het bewustzijn.

Tijdens het actieve deel van de workshop (1,5u) gaat ze de weerstand versus meditatie samen laten vloeien. Dit door het uitvoeren van een Kriya, Meditatie en chanten van een Mantra. Ervaar de ‘lichtheid’ van het bewustzijn en de ‘zwaarte’ van je weerstand, wat gebeurt er als je loslaat en je over laat aan overmacht?

Als je zin hebt Kundalini Yoga te ontdekken en inzicht te krijgen in je energiesysteem is dit een geschikte ochtend voor jou!

De les is voor iedereen toegankelijk vanaf 12+
Houdt er rekening mee, mocht je zwanger zijn dat er een aantal houdingen zijn die je niet kan doen, het is wel mogelijk mee te doen.

De workshop is €15 en aanmelden moet maximaal 1 dagen van te voren (graag voordat de workshop begint, dit ticket kopen om je aanmelding compleet te maken)

Aanmelden/vragen:
info@pranatempel.com
Wie:
Yvonne Dijkstra, Kundalini Yoga docent 
Wanneer:
– 10 november in Sneek: Yoga Studio Joli Vie 10:00-12:00u
– 27 oktober in Leeuwarden Prana Tempel 13:00-15:00u

Neem telefonisch contact op