Gong meditatie Prana tempel
Yvonne

Organisator

Yvonne
Email
info@pranatempel.com
Website
https://www.pranatempel.com

Locatie

Prana Tempel
Categorie

Datum

dec 28 2018

Tijd

17:00 - 18:00

Kosten

€ 8 (5 x € 38)

Gong Meditatie

Mediteren kun je leren !

Geluidsgolven van de Gong ontmoeten jouw hersengolven in het zogenaamde thèta niveau, het niveau van diepe meditatie. De zonnen Gong is de gong, die de klanken laat horen tijdens dit uur. Van geluid naar stilte, en weer naar geluid..
Thèta wordt geassocieerd met een tranceachtige, mentale, visuele en verbeeldende bewustzijn staat. Ook wordt het geassocieerd met diepe meditatie, de mentale toestand tijdens oppervlakkige slaap en emotionele creativiteit. In thèta kunnen zich visuele beelden voordoen en er is weinig tot geen besef van het fysieke lichaam. Een persoon kan zijn/haar lichaam gewaarworden als een energieveld.

Deze wekelijkse meditatie geeft je uur lang de mogelijkheid te relativeren en te herladen voor de week.
Meditatie is eenvoudig en voor iedereen mogelijk!

Thèta is de ideale bewustzijn staat voor bepaalde soorten zelfprogrammering, versneld leren en zelfgenezing. Ook uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat, door regelmatig te mediteren in een thèta toestand, de geestelijke en lichamelijke gezondheid toeneemt. Bovendien neemt bij toenemende ontspanning de activiteit van het immuunsysteem toe en krijgt het lichaam de kans om zich versnelt te herstellen.

Info: info@pranatempel.com
Kosten: € 8 of 5 ritten kaart € 38
Aanmelden:
ticket op deze pagina of contant mee nemen | 06 – 25343497
Deze meditatie is ook zaterdags van 09:00-10:00

 

Neem telefonisch contact op